Even voorstellen!

Mag ik me even voorstellen!

Mijn naam is Anja Seelen. Sinds 2003 woonachtig in Dreumel, een dorpje in het Land van Maas en Waal!

 

Onze jongste zoon is op 10 jarige leeftijd begonnen met de wielersport. Als ouder ben je erg betrokken. Maar mijn betrokkenheid verdiepte zich door mijn grote interesse in de individuele sporter. Training, blessures, preventie, voeding, kortom randvoorwaarden die ook in de sport moeten kloppen om  veilig, verantwoord en met veel plezier te kunnen sporten.

 

Ik wilde meer weten over de werking van het menselijk lichaam en ben gestart met een cursus Sportmassage en verzorging en merkte al heel snel dat hier mijn hart lag. In juni 2012 heb ik mijn diploma Sportmassage en Verzorging met een zeer goed resultaat gehaald.

 

Sinds 1 oktober 2013 mag ik ook Medical Taping toepassen. Heb zelf ervaring met deze manier van taping en ben erg enthousiast over de werking en effecten. Binnen en buiten de (top) sport wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Medical Taping, een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam.

 

In februari 2014 heb ik mijn Soigneurslicentie behaald bij de KNWU en zorg ik voor, tijdens en na de wedstrijden dat de renners en renster in topconditie zijn en blijven.

 

Sport loopt als een rode draad door mijn leven en door ons gezin! Gezond en bewust sporten staat centraal, beter voorkomen dan genezen!

 

Bij Anja Seelen Sportmassage & Verzorging kunt u terecht voor een sportmassage, ontspanningsmassage, preventieve taping en medical taping. Tevens bied ik de mogelijkheid voor een behandeling op lokatie.

 

Daarnaast ben ik in te huren als sportmasseur en/ of verzorger voor sportactiviteiten en evenementen. 

 

Ik ben een ACE gediplomeerde masseur. De examens zijn gecertificeerd door en dragen het keurmerk van Calibris Contract. Ben in het bezit van het certificaat Medical Taping Concept Basis en het certificaat Medical Taping Concept voor Blessure Preventie.  Om het maximale te kunnen blijven bieden zal ik me ook voortdurend blijven ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb