Verkoop van Sports2 producten

Een goede basisuithouding is de sleutel tot succes voor elke sportprestatie. Zowel voor als tijdens de inspanning is het zeer belangrijk om een evenwicht in de voedingsstoffen te behouden. De sports2 producten zorgen ervoor dat die balans in evenwicht blijft en geven een maximale ondersteuning tijdens de inspanning.

HYDRA FUEL is een dorstlesser die snel vocht en suikers aanvult tijdens training of wedstrijd.  Dankzij de juiste samenstelling en door de toevoeging van belangrijke mineralen zal HYDRA FUEL tekorten tijdens inspanningen tegengaan!

FAST FUEL Energiedrink gel met vernieuwde formule voor betere prestaties

Energy Fruit is het nieuwste product van Sports2. Een fruitreep van 25 gr voor snelle en lekkere energie tijdens de inspanning. Bevat meer dan 50% fruit en meer dan 20 gr Koolhydraten per reep.

Recovery Fuel/ shake. Na een intensieve training is het glycogeen ( spiersuiker ) uit onze spieren en lever verdwenen en zijn onze spieren vermoeid wat de kans op beschadiging vergroot . Onze Recovery Fuel is frisse recuperatiedrank - een rijke mix van koolhydraten , whey isolaat , whey hydrolisaat en Carnosine die snel glycogeenvoorraden aanvult en spieropbouw bevordert na training of wedstrijd.

Alle producten van Sports2 zijn ontwikkeld volgens de recentste wetenschappelijke gegevens en geproduceerd volgens de strengst gangbare normen. Alle producten werden, alvorens op de markt te komen, uitvoerig getest door topsporters in training en competitie. Sports2 streeft ernaar om sporters via een correct gebruik van  innovatieve supplementen, dopingvrij, op een hoger niveau te laten presteren. De producten zijn vrij van synthetische kleur- en zoetstoffen.