Overige informatie

ACE Algemeen Centrum voor Examinering is opgericht in april 2009ACE is lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE) en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Doelstelling is het realiseren van kwalitatief goede examens binnen diverse vakgebieden, zoals Sportmassage en Verzorging, Wellnessmassage, Ontspanningsmassage en Voetreflexmassage. Bij het ontwikkelen van nieuwe examens zal ACE zich laten leiden door de ontwikkelingen in de markt en de behoeften vanuit de opleidingsinstituten. ACE wil een klantgerichte en betrokken exameninstantie zijn met goede contacten met opleiders, examenkandidaten, brancheorganisaties en alle andere actoren in de markt.

ACE is er trots op dat de door haar afgenomen examens gecertificeerd zijn door en beschikken over het keurmerk van Calibris Contract. Calibris Contract controleert, als onafhankelijke instantie, de examenprocessen en de examenproducten aan de hand van een uitgebreide set beoordelingscriteria.Door haar examens vrijwillig te onderwerpen aan een externe kwaliteitscontrole, toont ACE aan haar klanten, dat zij te maken hebben met een integere en kwalitatief hoogstaande exameninstantie.

Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij een belangenvereniging voor beroepsbeoefenaars in de massage en sportverzorgingsbranch die voor belangenbehartiging zorgt en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzorgt.

Mijn opleiding Sportmassage & verzorging heb ik gevolgd bij SOW Opleidingen te Westervoort.

Bij Van de Bilt & Libosan B.V. te Houten heb ik de Basis cursus Medical Taping Concept en de cursus Medical Taping Blessurepreventie gevolgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************************************************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb